Notícies

Titular notícies

3r Networking Cafè Circular

Dimecres 9 Novembre 2022

3r Networking Cafè Circular (8 de novembre de 2022)


 
El 8 de novembre, de 10 a 14 hores, vam organitzar juntament amb el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural el 3er Networking Cafè Circular, continuació dels dos ja realitzats el 28 de juny i el 19 d'octubre. En aquest darrer Networking Cafè Circular vam compartir i fomentar l'intercanvi d'actuacions d'economia circular entre les empreses i vam treballar en la identificació i definició d'indicadors d'economia circular que es podrien fer servir en el marc dels sistemes de gestió ambiental. L'exercici conjunt que es va donar sobre indicadors d'economia circular facilitarà el treball intern de les organitzacions de cara a la futura adopció de les normes tècniques d'economia circular que s'estan desenvolupament a nivell internacional com també ser un complement en el reporting ambiental.

DESCARREGAR PROGRAMA 
 
Presentacions portades a terme al NCC 3 (Descarregar clickant el text):

Marta Escamilla de LEITAT
Jordi Vila de Port de Barcelona
M. Carmen Rodríguez i Esteve Font de B. Braun
Gemma Carbó i Rosa Maria Pla del Museu de la Vida Rural
Cristina Arroyo d'URBASER
Mireia Carrera d'Acció


Recull fotogràfic del NCC3:

 

 

 

 

 

 


Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix