Webinar Green Deal (Presentacions i materials de la jornada)
Dimarts 20 Octubre 2020Experiències Wenbinar Green Deal (20/10/2020)
DESCARREGAR PROGRAMA
El 20 d'octubre de 2020 vam organitzar, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, el Webinar "El Green Deal, intercanvi d'experiències, projectes de futur i idees inspiradores per a les empreses" Aquest webinar va ser una gran oportunitat per conèixer experiències i projectes d'empreses que ja estan implantant projectes tant de present com projectes de futur i idees inspiradores.
Podeu consultar totes les ponències i intervencions descarregant les diferents presentacions.
FEU CLICK SOBRE EL TÍTOL I DESCARREGA'T L'ARXIU
Les experiències de present que es van tractar van ser:
- El Green Deal i la gestió ambiental empresarial a càrrec de Cristoph Töpfer, Science amb Policy Officer Section I 1.4 -Economic and social environmental isuues, sustainable consumption de la German Environment Agency.
- Processos dimpressió més eficients des de la perspectiva dels residus i del consum energètic a càrrec de Joan Escoté, CSR Manager d'Epson Ibérica, SAU.
- Energia neta i productes neutres en carboni en la industria paperera a càrrec de Joan Vila, CEO d'LC Paper.
- Estratègia industrial per al reaprofitament d'energia tèrmica en el marc del polígon industrial i per a la reducció de la contaminació a càrrec de Carles Alonso (d'EHS DL Transformadora de Etileno.
- Un resort neutre en carboni, la miniminització d'emissions des del transport fins a la producció energètica i la compensació a càrrec de Choni Fernàndez, Directora de serveis centrals i d'RSC de Port Aventura World.
- Roba d'anada i tornada a càrrec d'Encarna González, Directora de gestió de residus i servei de Fundació Engrunes.
- Col·laboració intersectorial per a una economia més circular a càrrec de Miquel Cols, Safety Health & Environmental Supervisor de Denso Barcelona i d'Albert Ferrer, responsable de medi ambient d'AMPANS.
- From farm to fork: algunes idees per a inspirar-se a càrrec d'Isabel Coderch fundadora de Te lo sirvo verde.
- Protecció de la biodiversitat des de la perspectiva del producte, les pràctiques i el territori a càrrec de Santi Redondo, responsable de comunicació de Recaredo, Celler de Can Credo.
- Un espai per a biodiversitat en un establiment al mig de la ciutat a càrrec de Meritxell Miquel, responsable de medi ambient d'URBASER.
ACCEDEIX A LA GRAVACIÓ