Notícies

Titular notícies

Realitzada la jornada presentació projecte Economia Circular al Sector Sanitari

Dimecres 14 Febrer 2024

Ja disponible tota la informació de la jornada.Aquest 13 de Febrer de 2024 de 10 A 13:45 h a l'Hotel Alimara de Barcelona es va portar a terme la jornada de presentació del projecte amb l'assistència de tots els actors implicats.
La benvinguda va ser a càrrec de la Sra. Pilar Chiva, de l'Àrea d'Economia Circular de l'Agència de Residus de Catalunya i de la Sra. Carme Chacón de la Secretaria de Salut Pública i van assistir els principals centres hospitalaris i les organitzacions vinculades del territori.

VEURE I DESCARREGAR PROGRAMA PORTAT A TERME A LA JORNADA CATALÀ
VER Y DESCARGAR PROGRAMA LLEVADO A CABO EN LA JORNADA ESPAÑOL


FASES DEL PROJECTE


ACCEDEIX A TOTA LA INFORMACIÓ DEL PROJECTE

AMB EL SUPORT


 

Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix