Notícies

Titular notícies

Disponible pels socis nous pòsters de sensibilització pel mes de setembre

Dimecres 2 Setembre 2020

Pòsters de sensibilització de dies temàtics creats en exclusiva pels associats del Club EMAS

    
 

   

Els socis del Club EMAS ja tenen a la seva disposició a l'espai del soci del web del Club EMAS els pòsters de sensibilització del #DiaSenseCotxes i #SetmanaEuropeaMobilitat per tal que el puguin utilitzar en les seves tasques diàries de sensibilització en relació a EMAS o a qualsevol altre gestió ambiental o d'altres. 

Pots consultar els anteriors pòsters publicats en aquests apartats:

VEURE PÒSTER CREAT DEL MES DE JULIOL
VEURE PÒSTER CREAT DEL MES DE JUNY
VEURE ALTRES PÒSTERS CREATS DEL MES DE MAIG

VEURE EL PÒSTER CREAT DEL MES D'ABRIL

Aquests pòsters són creació exclusiva del Club EMAS pels seus associats i es van iniciar amb el pòster d'Abril de sensibilització sobre el soroll. Cada mes estaràn a disposició del soci en l'apartat del soci del web del club EMAS www.clubemas.cat els corresponents pòsters temàtics. Les properes propostes seran: Octubre #DiaInternacionalContraElCanviClimàtic #DiaMundialDeLesAusMigratòries #CelebremLaSetmanaVegetariana

Fes-te'n soci per gaudir d'aquest i d'altres serveis exclusius. Tota la informació
Accedeix a la informació de la campanya @clubemas #Actua #SuportEmpreses2020 i gaudeix de les beques Club EMAS 2020
 
  

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix