Notícies

Titular notícies

Disponible pels socis pòster sensibilització #DiaSenseBossesDePlàstic

Divendres 26 Juny 2020

Pòsters de sensibilització de dies temàtics creats en exclusiva pels associats del Club EMAS

    

      

Els socis del Club EMAS ja tenen a la seva disposició a l'espai del soci del web del Club EMAS els pòsters de sensibilització del #DiaSenseBossesDePlàstic per tal que el puguin utilitzar en les seves tasques diàries de sensibilització en relació a EMAS o a qualsevol altre gestió ambiental o d'altres. 

VEURE PÒSTER CREAT DEL MES DE JUNY
VEURE ALTRES PÒSTERS CREATS DEL MES DE MAIG

VEURE EL PÒSTER CREAT DEL MES D'ABRIL

Aquests pòsters són creació exclusiva del Club EMAS pels seus associats i es van iniciar amb el pòster d'Abril de sensibilització sobre el soroll. Cada mes estaràn a disposició del soci en l'apartat del soci del web del club EMAS www.clubemas.cat el corresponent pòster temàtic. La propera proposta serà: setembre-Dia sense cotxes

Fes-te'n soci per gaudir d'aquest i d'altres serveis exclusius. Tota la informació
Accedeix a la informació de la campanya @clubemas #Actua #SuportEmpreses2020 i gaudeix de les beques Club EMAS 2020
 
  

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix