Notícies

Titular notícies

Reunió amb la Secretaria d'Acció Climàtica i la Directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic

Dimecres 25 Octubre 2023

Trobada amb la Secretaria d'Acció Climàtica Anna Barnadas i de nou amb Directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mireia BoyaAvui, els representants del Club EMAS, Presidenta Marta Escamilla, Directora, Maria Passlacqua i Cap de projectes, Gregori Reyes, es reuneixen amb la Secretaria d'Acció Climàtica, Anna Barnadas i amb la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Mireia Boya per donar a conèixer el Club EMAS, els Premis EMAS Catalunya 2023 i per seguir treballant en el suport dels EMAS a Catalunya

Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix