Notícies

Titular notícies

Obertes les subvencions anuals als EMAS

Divendres 1 Setembre 2023

Oberta les subvcencions de implantació i renovació d'EMAS

Un any més s'ha publicat la convocatòria d’ajuts per a la implantació i renovació del sistema de gestió ambiental EMAS. 

D'acord amb la convocatòria, es podran acollir les organitzacions que hagin implantat per primera vegada, o renovat el seu sistema de gestió ambiental EMAS, durant el període comprès entre el 21 de juny de 2022 i el 22 de setembre de 2023. Això vol dir que es poden acollir a la convocatòria aquelles organitzacions que la seva Declaració Ambiental, d’implantació o de renovació de l'EMAS, porti la data de la signatura electrònica del verificador compresa entre el 21 de juny de 2022 i el 22 de setembre de 2023.

No es poden acollir a la subvenció les organitzacions que hagin validat la declaració Ambiental durant les auditories de seguiment de l'EMAS.
 
El termini per presentar les sol·licituds és des del 23 d’agost fins el 22 de setembre de 2023, inclòs.
 

La sol·licitud de l’ajut es podrà fer a través d’aquest ENLLAÇ 

Enguany, hi ha bases noves de la subvenció pel que us recomanem que us llegiu bé l’apartat de documentació del tràmit ja que cal omplir un document nou del qual teniu un model en format word. El formulari també ha canviat i no és un pdf sinó un formulari web.
 
No dubteu en contactar amb la Direcció general de Qualitat Ambiental per resoldre els vostres dubtes ja que també us poden ajudar a fer el tràmit per correu electrònic, Teams o Zoom.


ACCEDIR A TOTA LA INFORMACIÓ

Més sobre...: emas , subvencions
Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix