Notícies

Titular notícies

Ja pots inscriure't a la jornada final del projecte Circ-Hotel

Dimecres 1 Febrer 2023

Jornada final projecte Circ-Hotel

Jornada final de projecte
 

DESCARREGA'T EL PROGRAMA 
INSCRIU-TE! Fins el 21 de febrer del 2023

Què es Circ-Hotel?
El projecte Circ Hotel té l'objectiu de traslladar el concepte d'economia circular i de simbiosis al sector dels serveis turístics (allotjaments) mitjançant la reutilització d'actuacions pràctiques de prevenció, reutilització i transformació de materials amb el fi de reduir la generació de residuos i trobar solucions per a la reutilització de materials dins del mateix hotel o amb altres organitzacions així com crear nous productes que tinguin un valor comercial, ambiental i social.
 

Com s'ha fet?


 
Beneficis per als participants
 


Planificació de les actuacions


 
 
Amb el suport


 

Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix