Notícies

Titular notícies

La Junta Directiva del Club EMAS visita les instal·lacions del DFactory Barcelona

Divendres 29 Abril 2022

La Junta Directiva del Club EMAS visita les instal·lacions del DFactory Barcelona i celebra una de les seves sessions ordinàries

La Junta Directiva del Club EMAS amb la seva presidenta al capdavant, la Marta Escamilla, va fer una visita, ahir 28 d'Abril, a les instal·lacions del DFactory Barcelona on el Centre tecnològic Leitat, soci del Club EMAS i organització que ostenta la presidència, juntament amb le Consorci de la Zona Franca, també socis del Club, porten a terme projectes de col·laboració industrial posant el coneixement individual al servei de totes les empreses. 

El DFactory Barcelona és un hub amb l'objectiu de crear un sistema que doni impuls a la promoció i denvolupament de la industria 4.0. Aquest centre dóna suport a totes les empreses que es troben allà durant el seu su proces de digitalizació.

El Club EMAS recolza aquestes iniciatives i va voler conèixer de la mà dels experts de Leitat com funciona aquest nou projecte pioner.

Recull fotogràfic de visita:

  


 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix