Notícies

Titular notícies

Tota la informació del Webinar Acció climàtica per a empreses EMAS

Dijous 3 Desembre 2020

Webinar sobre Acció Climàtica fet el 3 de desembre de 2020DESCARREGAR PROGRAMA 

El 3 de desembre de 2020, de 9 a 10:30 hores, vam organitzar el Webinar "Acció climàtica per a empreses EMAS"  amb el suport de la Direcció general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic i amb la col·laboració de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic. Aquest webinar va ser una gran oportunitat per conèixer els compromisos generals i sectorials treballats a la 1ª Cimera d'Acció Climàtica de Catalunya #AccióClimàticaCat i com les empreses, particularment les EMAS, poden participar-hi.


ACCEDEIX A LA GRAVACIÓ DEL WEBINAR SINÓ LA VISUALITZES EN AQUEST WEB


Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix