Notícies

Titular notícies

Després de l'estiu noves formacions del Club EMAS!

Dimecres 2 Setembre 2020

Noves formacions del Club!

Tornem de vacances amb noves formacions en suport de les empreses.

En el marc de la campanya @clubemas #Actua #SuportEmpreses2020 obrim inscripcions a dos nous cursos en Aula virtual "Com implicar a les persones en l'acció ambiental" i"Hosteleria sostenible, segura, eficient i creativa en l'era post-Covid19" Aquestes formacions tindran lloc els dies 2, 9, 16, 26 d'octubre i 6 de novembre, la primera d'elles, i 23 i 30 de novembre, la segona. (Veure als corresponents programes les dates límits d'inscripció)


Tanmateix, en el marc d'aquesta campanya hem obert les beques Club EMAS per organitzacions EMAS no sòcies o que estiguin en procés d'implantació d'EMAS per tal que es puguin beneficiar dels grans descomptes, i fins i tot de la gratuïtat de les nostres formacions en el marc d'aquesta campanya, de tota la resta d'accions de la iniciativa i de ser soci del Club i així poder beneficiar-se de tots els serveis del Club en aquesta situació difícil. TOTA LA INFORMACIÓ BEQUES CLUB EMAS

Consulteu totes les iniciatives d'aquesta campanya TOTA LA INFORMACIÓ DE LA CAMPANYA @CLUBEMAS #ACTUA #SUPORT EMPRESES2020   

PROGRAMA DEL CURS "COM IMPLICAR A LES PERSONES EN L'ACCIÓ AMBIENTALFORMULARI D'INSCRIPCIÓ 
PROGRAMA DEL CURS "HOSTELERIA SOSTENIBLE, SEGURA, EFICIENT I CREATIVA EN L'ERA POST COVID19" / FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


Accedeix AQUÍ a tota la nostra formació.

Pots seguir-nos a www.clubemas.cat i també mitjançant les nostres Xarxes socials: Twitter, Facebook i Youtube 

Més, sobre...: cursos , formació , club emas , emas , participació , hosteler
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix