Notícies

Titular notícies

Disponible pels socis pòster sensibilització dia mundial del medi ambient

Dimarts 2 Juny 2020

Pòsters de sensibilització de dies temàtics creats en exclusiva pels associats del Club EMAS

    

      

Els socis del Club EMAS ja tenen a la seva disposició a l'espai del soci del web del Club EMAS els pòsters de sensibilització del dia mundial del Medi Ambient per tal que el puguin utilitzar en les seves tasques diàries de sensibilització en relació a EMAS o a qualsevol altre gestió ambiental o d'altres. 

VEURE PÒSTERS CREATS DEL MES DE MAIG (RECICLATGE)
VEURE PÒSTER CREATS DEL MES DE MAIG (BIODIVERSITAT)

VEURE EL PÒSTER CREAT DEL MES D'ABRIL (SOROLL)

Aquests pòsters són creació exclusiva del Club EMAS pels seus associats i es van iniciar amb el pòster d'Abril de sensibilització sobre el soroll. Cada mes estaràn a disposició del soci en l'apartat del soci del web del club EMAS www.clubemas.cat el corresponent pòster temàtic. Les properes propostes seran, entre d'altres: 
  • Juliol-Dia sense boses de plàstic
  • Setembre-Dia sense cotxes
Fes-te'n soci per gaudir d'aquest i d'altres serveis exclusius. Tota la informació

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix