Notícies

Titular notícies

La nova Llei de pressupostos estableix bonificacions pels EMAS

Dimarts 5 Maig 2020

Expliquem els avantatges pels EMAS i altres de la nova Llei de pressupostos a la revista ResiduosLa nova Llei de pressupostos impulsa la millora del comportament ambiental de les empreses i de la normativa en matèria de medi ambient i concretament té mides que afecten molt positivament a les organitzacions EMAS.

TOTA LA INFORMACIÓSi voleu conèixer l'article publicat a la Revista Residuos on detallem de manera específica els avantatges i d'altres informacions en relació als EMAS en el marc d'aquesta Llei i el treball que s'està fent en el marc del projecte ENHANCE per part del Departament de Territori i Sostenibilitat podeu consultar l'article publicat 

ACCEDEIX A L'ARTICLE PUBLICAT A LA REVISTA RESIDUOS

Més, sobre...: emas , pressupostos , llei , govern , club , emas , ajudes , subvencions
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix