Notícies

Titular notícies

Disponible pels socis pòster sensibilització dia mundial biodiversitat

Dijous 21 Maig 2020

Pòsters de sensibilització de dies temàtics creats en exclusiva pels associats del Club EMAS

    

     

Els socis del Club EMAS ja tenen a la seva disposició a l'espai del soci del web del Club EMAS els pòsters de sensibilització del dia mundial de la Biodiversitat per tal que el puguin utilitzar en les seves tasques diàries de sensibilització en relació a EMAS o a qualsevol altre gestió ambiental o d'altres. 

VEURE ALTRES PÒSTERS CREATS DEL MES DE MAIG
VEURE EL PÒSTER CREAT DEL MES D'ABRIL

Aquests pòsters són creació exclusiva del Club EMAS pels seus associats i es van iniciar amb el pòster d'Abril de sensibilització sobre el soroll. Cada mes estaràn a disposició del soci en l'apartat del soci del web del club EMAS www.clubemas.cat el corresponent pòster temàtic. Les properes propostes seran, entre d'altres: 
 
  • Juny-Medi Ambient
  • Juliol-Sense boses
Fes-te'n soci per gaudir d'aquest i d'altres serveis exclusius. Tota la informació

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix