Notícies

Titular notícies

Disponible pels socis el nou pòster de sensibilització de día temàtic (Maig)

Dijous 30 Abril 2020

Pòsters de sensibilització de dies temàtics creats en exclusiva pels associats del Club EMAS

    

   

Els socis del Club EMAS ja tenen a la seva disposició a l'espai del soci del web del Club EMAS els pòsters de sensibilització de día temàtic del mes de maig per tal que el puguin utilitzar en les seves tasques diàries de sensibilització en relació a EMAS o a qualsevol altre gestió ambiental o d'altres. En aquesta ocasió s'han creat dos models per tal que el soci pugui escollir el que més li agradi per tal d'iniciar la promoció.

VEURE EL PÒSTER CREAT DEL MES D'ABRIL

Aquests pòsters són creació exclusiva del Club EMAS pels seus associats i es van iniciar amb el pòster d'Abril de sensibilització sobre el soroll. Cada mes estaràn a disposició del soci en l'apartat del soci del web del club EMAS www.clubemas.cat el corresponent pòster temàtic. Les properes propostes seran, entre d'altres: 
 
  • Juny-Medi Ambient
  • Juliol-Sense boses
Fes-te'n soci per gaudir d'aquest i d'altres serveis exclusius. Tota la informació

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix