Notícies

Titular notícies

Publicada les millors pràctiques ambientals del sector residus i altres d'interès

Dimarts 14 Abril 2020

Publicada les millors pràctiques ambientals del sector residus (Decisió UE 2020/519 de la Comissió Europea) + altres d'interèsPublicada la Decisió UE 2020/519 de la Comissió Europea, de 3 de abril de 2020, relativa al document de referència sectorial sobre les millors pràctiques de gestió medioambiental, els indicadors sectorials de comportament mediambiental i els paràmetres comparatius d'excelència per al sector de la gestió de residus en el marc del Reglament (CE) 1221/2009, relatiu a la participació voluntària d'organizacions en un sistema comunitari de gestió y auditoria mediambientals (EMAS)
DESCARREGA'T LA DECISIÓ UE 2020/519 

Aquesta decisió aprova les Millors Pràctiques de gestió ambiental, indicadors de comportament ambiental i paràmetres comparatius d’excel·lència pel sector dels residus. Us posem a disposició també el Best Practice Report 
DESCARREGA'T EL DOCUMENT BEST PRACTICE REPORT 

Altres


 
  • Gestió i reducció dels residus a l'oficina. Consulta el cas de London School of Economics @SustainableLSE en Green Best Practice Community @EU_ScienceHub Joint Reasearch Centre de @EU_Commission TOTA LA INFORMACIÓ   
  • Altres pràctiques i exemples concrets. TOTA LA INFORMACIÓ 
  • Gestió i reducció de l’impacte ambiental dels menjadors de les nostres empreses/organitzacions. Aprèn dels casos i pràctiques recollides en Green Best Practice Community @EU_ScienceHub Joint Reasearch Centre de @EU_Commission TOTA LA INFORMACIÓ
 

Més, sobre...: residus , comissio europea , emas , bemps , oficines , club emas
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix