Notícies

Titular notícies

La jornada "Residu va, recurs ve" tot un èxit!

Dilluns 14 Octubre 2019

Gran acollida del projecte "Residu va, recurs ve"

 
 
RESIDU VA, RECURS VE, va ser un recapte de materials per part de les empreses que normalment es descarten com a residus però que de fet es poden reutilitzar i, per tant, es poden destinar als projectes de les entitats socials, ambientals, culturals i esportives, a les escoles i a d’altres organitzacions de l’àmbit de l’educació així com també a col·lectius de dissenyadors i artistes.

El projectre al 2019 es va desenvolupar amb materials que van estar exposats i disponibles per a tots els beneficiaris interessats durant una jornada, en forma de "outlet" de materials i es van poder retirar gratuïtament prèvia inscripció. La inscripció prèvia va garantir la recollida de dades i indicadors de la gestió dels materials i, a més, va permetre facilitar els contactes per a poder seguir obtenint aquests tipus de materials en el futur.

El projecte estava obert a qualsevol empresa i organització que tinguès materials en bon estat que puguessin ser reutilitzats. La inicitaiva no acceptava materials que puguessin constituir un perill per a les persones o el medi ambient.

En la jornada 2019, celebrada el dia 10 d'octubre a les instal·lacions de Palo Alto a Barcelona, les entitats beneficiaries podien retirar els materials de forma gratuïta i es comprometien a fer un ús responsable dels mateixos. 
Aquesta jornada ve tenir més de 100 inscrits de les diferents organitzacions esmentades i es van portar a terme tallers per escoles on es treballaven el disseny i fabricació de segones vides pels materials que estaven exposats en l'espai. Betevé, televisió de Barcelona, ens va acompanyar fent difusió de la jornada i de la iniciativa.

Pots consultar més informació sobre el projecte en l'apartat web específic del mateix

Recull Fotogràfic de la jornada

  

  

  

  

  

Organitzat pel:


Amb la col·laboració:Amb el suport:


 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix