Notícies

Titular notícies

El Club genera sinèrgies i oportunitats entre els socis

Dimecres 5 Juny 2019

Generem sinèrgies entre els socis 


Generem sinèrgies entre els socis del Club per tal de fomentar la creació de projectes exclusius pels associats

El Club EMAS ha desenvolupat sinèrgies i oportunitats per tal de generar negoci entre els socis del Club, més concretament, ha donat suport a dos socis - DENSO Barcelona i Fundació AMPANS - amb el suport de l’empresa DEMANO per tal de fer una prova pilot per la creació d’un producte a partir d’un residu de DENSO i amb la manipulació feta per la Fundació AMPANS. D’aquest projecte, que ha rebut el suport de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), s’ha aconseguit obtenir unes làmpades d’interior que donen una càlida llum i representen una perfecta sinèrgia d’economia circular. Els resultats es poden veure i es troben a la venda a DEMANO en AQUEST APARTAT DEL SEU WEB

Vols comèixer com s'ha fet?
Visualitza aquest vídeo de com s'ha portat a terme

 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix