Notícies

Titular notícies

Benvingut al Club! Nou soci del Club EMAS

Dilluns 14 Gener 2019

Donem la benvinguda al Club a un nou soci

Guillén Marítimo és, a partir d'aquest 2019, nou soci del Club EMAS.

Aquesta organització EMAS, amb nº de registre EMAS ES-CAT-000459, dedicada al transport marítim de mercaderies té més de 20 anys d’experiència dedicat el servei de transport ràpid i fiable per unir la Península amb les Illes Balears i Canàries. Amb l’estreta col·laboració de les principals navilieres del país i gràcies a una extensa flota de vehicles propis, la xarxa marítima i terrestre de Guillén garanteix el millor transport de qualsevol tipus de mercaderia.

Benvinguts al Club!

Més sobre...: nou soci , club emas , emas , guillen marítimo
Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix