Notícies

Titular notícies

Nova jornada sobre Millors pràctiques ambientals (BEMP's)

Dijous 19 Juliol 2018

Jornada "Millors pràctiques ambientals, indicadors i benchmark"

 

El Club EMAS i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, organitzen la jornada "Millors pràctiques ambientals, indicadors i benchmark en el sector de l’Administració pública i en el sector de la producció alimentària"

Aquesta jornada té l’objectiu de presentar les millors pràctiques en gestiò ambiental (BEMP) en aquests dos sectors, afavorir l’intercanvi d’experiències i facilitar una primera autoavaluació sobre el nivell d’implantació de les BEMP en la mateixa organització.
Moltes organitzacions han d’optimitzar els seus recursos i així millorar el seu rendiment ambiental. Moltes ja treballen en aquesta línia buscant que els seus processos siguin més eficients i els seus serveis més circulars. Sempre hi ha noves formes d’incidir i d’aprendre de l’intercanvi d’experiències i del camí ja realitzat per altres.

Per ajudar les organitzacions a treballar en aquesta línia, el Joint Research Centre de la Comissió Europea (JRC)  identifica, avalua i documenta les BEMP per a diferents sectors, en estreta col·laboració amb les organitzacions del sector. En aquesta jornada comptarem amb la presència d'un representant de dit organisme que explicarà les BEMPs als participants.

VEURE DOCUMENT BEMPS 

Els participants a la jornada rebran la CHECK LIST
de les BEMPs (en format paper i digital) per poder fer una autoavaluació i el seguiment de la seva implantació.

Dades de la jornada:

Data: 20 de setembre del 2018
Lloc: Sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat, Josep Tarradellas 2-4 de Barcelona
Horari: de 10 a 13 hores (Sector administració pública) de 14:50 a 18:00 hores (Sector producció alimentària)
Com arribar amb transport públic: Metro: L3, L5 Rodalies: R1, R2, R3, R4, R7, R10DESCARREGAR PROGRAMA ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
DESCARREGAR PROGRAMA PRODUCCIÓ ALIMENTÀRIA

Entrada lliure. Aforament limitat.
Cal inscripció prèvia mitjançant formulari

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ per administració pública
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ per producció alimentària

 
Organitzat pel:Amb el suport:
        
 

Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix