Notícies

Titular notícies

Feta la nostra Assemblea general ordinària 2018

Dilluns 11 Juny 2018

AG Club EMAS + jornada pre i post assemblea exclusiva pels socis

 

Jornada d'Assemblea general del Club EMAS 2018
 
El passat 8 de juny del 2018 es va celebrar l'Assemblea General Ordinària del Club EMAS a la seu del soci, Fundació Catalana de l'Esplai del Prat del Llobregat, al seu edifici Fundesplai. Abans de la mateixa es va organitzar una visita guiada pels associats a l'Espai Natural de la Llacuna de Cal Tet, pels espais del Riu i la Llacuna. Aquesta actuació ens va permetre descobrir la seva riquesa de paisatges i fauna. Posteriorment a la sessió d'Assemblea, es va organitzar un dinar a les instal·lacions de Fundesplai i una visita guiada pel seu edifici, on es va explicar el seu disseny i les eines que el fan ser una edificació plenament sostenible en relació al seu impacte ambiental. 
En el marc de l'Assemblea general ordinària es van explicar els projectes i actuacions portats a terme al 2017 i els previstos pel 2018 i anys posteriors.

Les nostres actuacions de present i de futur
Tancament de resultats 2017                                                      Pressupost 2018


 
Recull fotogràfic de la jornada

 
   
 
   
 
   
 
   
 
    
 

 
 
Amb la col·laboració:

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix