Notícies

Titular notícies

Menys inspeccions per les organitzacions EMAS

Dilluns 26 Febrer 2018

Menys inspeccions per als establiments EMAS.


Territori i Sostenibilitat inspeccionarà enguany 671 establiments d’incidència ambiental potencialment elevada.

La Generalitat comprovarà el grau de compliment de les autoritzacions ambientals de les instal·lacions. També es realitzaran inspeccions no programades per verificar el cessament d’activitats, investigar denúncies, accidents i incidents o per comprovar la correcció dels incompliments declarats en inspeccions anteriors.

Com a novetat, aquest any el programa reduirà la categoria del risc avaluada per a aquells establiments registrats en el sistema EMAS que en les darreres inspeccions hagin acreditat un compliment satisfactori o adequat de l’autorització ambiental. Aquesta reducció de la categoria de risc comporta una reducció de la periodicitat d’inspecció. D’altra banda, es realitzaran inspeccions no programades per verificar el cessament d’activitats, investigar denúncies, accidents i incidents o per comprovar la correcció dels incompliments declarats en inspeccions “programades” anteriors.

Veure nota de premsa

Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix