Notícies

Titular notícies

El Club continua fomentant l'economia circular amb una nova iniciativa

Dilluns 17 Juliol 2017

Organitzem els Talllers Reutilitza-ho!


A Catalunya, existeixen tota una sèrie de materials que són gestionats com a residus per part de les empreses però aquests materials tenen un gran potencial de ser reutilitzats i tenir una segona vida per part de diferents col·lectius de la nostra societat. El coneixement i la gestió sistemàtica d'aquests materials és una mancança en l'actualitat i podria ser un recurs per d'altres col·lectius diferents dels que ho generen. 

​Aprofitant l'experiència que el Club EMAS té en aquest àmbit amb les diferents accions i projectes que ha portat a terme, es proposa realitzar tallers d'educació i sensibilització ambiental on es doni a conèixer aquesta problemàtica, es posi a l'abast dels participants l'experiència del Club EMAS en aquest àmbit i es donin i proposin solucions i iniciatives de re aprofitament de tota una sèrie de materials que el Club EMAS té catalogat al respecte.

Aquests tallers s'estructurarien de forma diferent. treballant l'educació, la formació i la sensibilització al voltant de la problemàtica i la gestió d'aquests tipus de materials, el treball i coneixement dels diferents materials posats a l'abast dels participants per part del Club EMAS i les conclusions i possibles solucions treballades i establertes de reutilització dels materials tractats.

Us seguirem informant!

Organitza:


Amb el suport:Amb la col·laboració:
  

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix