Notícies

Titular notícies

Reeditem campanya @clubemas #Actua suport empreses pel 2022

Dimecres 12 Gener 2022

Campanya @clubemas #Actua en suport de les empreses al 2022



En aquest any 2022, i degut a que la situació de pandèmia continua plenament vigent, reeditarem la campanya @clubemas #Actua #SuportEmpreses2022 amb la continuació dels beneficis i ajudes pels nostres socis per tot el 2022 i suport a les organitzacions EMAS no sòcies o en procés d'implantació.


Seguiu-nos al nostre compte de Twitter @clubemas i al web del Club EMAS per estar al dia de tot el que us anirem proposant al llarg de l'any!

En aquesta situació, el Club vol seguir donant suport i seguir actuant de manera decidida per continuar caminant junts. L'actuació té prevista està activa tot aquest any 2022 i reedita els mateixos 3 grans blocs treballats al 2020 i 2021: 



Reeditem els tres grans eixos d'actuació:
  • Organització de sessions formatives on-line de curta durada, exclusives i gratuïtes pels socis, amb el format: Informa't i forma't en màxim 1 hora! 
  • Realització de la nostra formació en "Aula Virtual" reeditant els descomptes per l'associat des del 50% fins la gratuïtat de la formació (segons condicions establertes a la campanya) i oberta també a la resta d'empreses no sòcies a preu obert de catàleg. 
  • Promoció, amb grans descomptes pels socis, però oberta també a organitzacions EMAS no sòcies de la gestió del registre EMAS amb l'eina i el concepte: Gestiona el teu sistema amb un click! CONSULTA EL TUTORIAL REALITZAT PER LA CAMPANYA 2020 DE L'EINA
  • I, reedició de les ajudes que van adreçades a organitzacions EMAS no sòcies i/o organitzacions en procés d'implantació. 10 beques Club EMAS per a no socis! Per tal que gaudeixin dels serveis del Club
DESCARREGA'T TOTA LA INFORMACIÓ DETALLADA DE LA NOVA CAMPANYA

Vols conèixer l'eina gestiona el teu sistema amb un click?
Si creus que la pots necessitar, posa´t en contacte amb el Club (Grans descomptes pels socis)
Oberta també als no socis a preu obert de catàleg.

VISUALITZA L'AUDIOVISUAL REALITZAT PER LA CAMPANYA 2020 ON VEURÀS UN TUTORIAL DE FUNCIONAMENT I CARACTERÍSTIQUES DE L'EINA




Ets EMAS i no ets soci del Club? Ets una organització que estigui en procés d'implantació d'EMAS i vols ajuda per aconseguir-ho? 

Si és així, pots accedir a les beques Club EMAS 2022 (10 places per rigurós ordre d'inscripció) 





ACCEDEIX AL FORMULARI DE PETICIÓ DE BECA 2022
(10 beques, segons condicions establertes a la campanya atorgades per riguròs ordre d'inscripció).




Aprofiteu aquests serveis!
Seguim caminant junts?

Més sobre...: campanya , suport , club emas , emas , socis , avantatges
Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix