Agenda

Titols i resum a tot arreu
Curs "La implantació de Sistemes de Gestió Ambiental, la Norma ISO 14001.2015 i el Reglament EMAS"
(Disseny i implementació pràctica dels sistemes)
Edició 2017
1ª sessió
Data: 01/03/2017
Hora: 09 : 30
Duració: 1 Dies 
Localització: Instal·lacions del Club EMAS a Barcelona
Contacte: info@clubemas.cat
Telèfon: 933188058
Cost: Amb cost (Descompte del 15% pel soci del Club EMAS)
CURS DE FORMACIÓ "LA IMPLANTACIÓ DE SISTEMES DE GESTIÓ AMBIENTAL"
LA NORMA ISO 14001:2015 I EL REGLAMENT EMAS
Disseny i implementació pràctica dels sistemes

Edició 2017

A qui va adreçada aquesta formació
Aquest curs està adreçat als professionals i als tècnics que a l’empresa es dediquen al disseny i a la implementació de sistemes de gestió ambiental.

Equip docent
Aquesta iniciativa de formació es porta a terme pels tècnics del Club EMAS.
El curs està dissenyat per aportar una visió eminent pràctica dels sistemes de gestió ambiental i preveu exercicis pràctics en tots els mòduls formatius amb l’objectiu de que els participants, un cop acabat el programa de formació, hagin treballat i coneguin exemples pràctics de cadascuna de les eines del sistema de gestió.
La programació del curs permetrà, a més, deixar un temps d’assimilació entre sessió i sessió de formació per tal de que els participants puguin plantejar dubtes i treballar en la implantació del propi sistema.

Objectius 
Aquest curs vol servir per revisar i innovar la pròpia gestió ambiental – en empreses que ja tinguin implantat un sistema – o per iniciar el procés per a aquelles que encara no l’hagin posat en marxa.
El curs adoptarà com a referència tant la nova versió de la norma ISO 14001:2015 com el Reglament EMAS per tal que els participants en coneguin les diferències i els punts en comú i tinguin els elements per valorar el tipus de sistema de gestió ambiental que creuen convenient implantar en la seva organització.

VEURE/DESCARREGAR PROGRAMA I ESPECIFICACIONS DEL CURS

Aquest curs tindrà lloc els dies 1, 6 i 8  de març, de 9.30 a 18.00 hores a les instal·lacions del Club EMAS a Barcelona (carrer Aragó, 208-210, Àtic 1ª de Barcelona)

Inscripció obligatòria per a tots els assistents, abans del dia 17 de febrer, mitjançant formulari que trobareu en aquest ENLLAÇ


Preu: (inclou materials, esmorzar i dinar) No socis del Club EMAS 575€+IVA (695,75€ IVA INCLÒS) Socis Club EMAS (15% descompte) 488,75€+IVA (591,39€ IVA INCLÒS) 

Modalitat de pagament: El pagament s'ha d'abonar, una vegada confirmada la plaça el dia 20 de febrer, abans del dia 1 de març mitjançant transferència bancària al compte del Club EMAS

Formació impartida pel tècnics del Club EMAS (QUALITAT ASEGURADA)

Organitza: 
Més sobre...: curs formació , curs sga , club emas , emas

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Comparteix