Participació al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (Edició 2011)

Del 7 al 10 d’abril, a Barcelona es va celebrar la vintena edició del Saló Internacional del Turisme de Catalunya, SITC 2011, on es va presentar una àmplia varietat de destinacions d’arreu del món. Un total de 1.500 expositors de 75 països diferents i totes les regions de l’Estat Espanyol van promoure els seus atractius turístics. I, més de 190.000 visitants (consumidors, agències de viatges, periodistes especialitzats, empreses de lleure, tour operadors, etc) van visitar el Saló.

El Club EMAS amb el suport de la Direcció General de Qualitat Ambiental i amb la col·laboració de la Agència Catalana de Turisme, va participar-hi per promoure les eines de qualificació ambiental: el Distintiu de garantia de qualitat ambiental, l’Etiqueta ecològica de la Unió Europea i el Sistema de gestió mediambiental EMAS.

Amb un estand dedicat al turisme sostenible es va difondre informació general dels tres sistemes i es va informar dels establiments que disposen d’alguna d’aquestes certificacions. Al web de Catalunya és Qualitat hi ha tots els establiments turístics que disposen de certificacions mediambientals i de qualitat turística www.catalunyaqualitat.cat

El 7 d’abril, reservat per a professionals del turisme, es va organitzar una sessió informativa sobre les eines de qualificació ambiental, on també es van presentar dues experiències d’allotjaments turístics certificats: el càmping les Medes, amb el registre EMAS i certificat amb el Distintiu de garantia de qualitat ambiental i l’Hotel Algadir, el primer hotel català certificat amb la Etiqueta ecològica de la Unió Europea.

 
Presentacions

Eines per al reconeixement del turisme sostenible: EMAS, Ecolabel i Distintiu de garantia de qualitat Ambiental. Direcció general de qualitat Ambiental (Departament de Territori i Sostenibilitat)

Implantació de sistemes de gestió ambiental al sector turístic. Càmping Les Medes

Eines per al reconeixement del Turisme sostenible: l'Ecolabel. Hotel l'Algadir

AUDIOVISUALS PRESENTATS AL SALÓ

Promoció de l'EMAS al sector turístic

 

Promoció de l'Ecolabel i el Dgqa de la Generalitat de Catalunya al sector turístic
 
 

Recull fotogràfic

   
   
 

Amb el suport

Comparteix