Notícies

Titular notícies

Subvencions pels EMAS al 2022!

Dijous 19 Maig 2022

Subvencions pels EMAS

Ja s’ha publicat la RESOLUCIÓ ACC/1471/2022, de 16 de maig, per la qual es convoquen les subvencions per a la implantació de sistemes voluntaris de gestió ambiental, respecte de la implantació i la renovació del sistema previst en el Reglament EMAS, per a l’any 2022 (ref. BDNS 627240).

D'acord amb la convocatòria, es podran acollir les organitzacions que hagin implantat i verificat, per primera vegada, o renovat el seu sistema de gestió ambiental EMAS, durant el període comprès entre el 22 de juny de 2021 i el dia en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria 20 de juny de 2022.
 
Això vol dir que es poden acollir a la convocatòria aquelles organitzacions que la seva Declaració Ambiental, corresponent a l’auditoria de la primera implantació o de renovació de l'EMAS, hagi estat validada (signada electrònicament) per l’entitat de verificació i la data de la signatura electrònica del verificador estigui compresa entre el 22 de juny de 2021 i el 20 de juny de 2022.
 
Important! No es poden acollir a la subvenció les organitzacions que hagin validat la declaració Ambiental durant les auditories de seguiment de l'EMAS.

La sol·licitud de l’ajut ja es pot fer a través d’aquest ENLLAÇ
 
El termini per presentar les sol·licituds és des del 20 de maig fins el 20 de juny de 2022, inclòs.

Més sobre...: subvencions , emas , club emas , ajudes
Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix