Notícies

Titular notícies

El dia 10 d'octubre vine al recapte "Residu va, recurs ve"

Dilluns 16 Setembre 2019

Nova actuació del Club "Residu va, recurs ve"RESIDU VA, RECURS VE
, és un recapte de materials que normalment es descarten com a residus per part de les empreses però que de fet es poden reutilitzar i, per tant, es poden destinar als projectes de les entitats socials, ambientals, culturals i esportives, a les escoles i a d’altres organitzacions de l’àmbit de l’educació així com també a col·lectius de dissenyadors i artistes.

El projectre al 2019 es desenvoluparà amb materials que estaran exposats i disponibles per a tots els beneficiaris interessats durant una jornada, en forma de "outlet" de materials el proper dia 10 d'octubre de 2019, de 10 a 18 hores, a les instal·lacions de Palo Alto Barcelona (Carrer Pellaires, 30 -38). A més, portarem a terme tallers de reutilització on experimentarem amb els materials per així poder donar-li un segon ús. 

NO T'HO PERDIS. T'ESPEREM!                                                                                                                                                              


Com arribar a Palo Alto Barcelona
Més informació sobre l'espai Palo Alto

Inscriu-te ja a la jornada mitjançant AQUEST FORMULARI

Els materials estaran exposats i es podran retirar gratuïtament prèvia inscripció. La inscripció prèvia a la jornada garantirà la recollida de dades i indicadors per la correcta gestió del projecte i, a més, permetrà facilitar la gestió de peticions per a poder seguir obtenint aquests tipus de materials en el futur.

El projecte està obert a tothom, empreses i organitzacions que tingui materials en bon estat que puguin ser reutilitzats. Entitats socials i ambientals, culturals i esportives, escoles i entitats del sector de l'educació, dissenyadors, artistes i públic en general que vulguin aprofitar aquests materials i dona'ls-hi un segon ús.

 
Organitzat pel:


Amb la col·laboració:Amb el suport:Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix