Notícies

Titular notícies

La Junta Directiva del Club visita les instal·lacions del Cementiri Parc Roques Blanques

Dijous 18 Maig 2017

La Junta Directiva del Club EMAS té la seva reunió plenària al Cementiri Parc Roques Blanques del Papiol


El soci del Club EMAS i vocal de la seva Junta Directiva, Gestió Integral de Cementiris Nomber (Altima) juntament amb el Club EMAS, van organitzar, el passat dia 17 de maig, una visita a les seves instal·lacions del Cementiri Parc Roques Blanques al Papiol. 

La Junta Directiva del Club EMAS habitualment celebra les seves reunions fora de les seves instal·lacions a Barcelona i aprofita per conèixer de primera mà el que fan els seus associats en pro de la sostenibilitat amb l'ajuda d'EMAS.

El Club EMAS agraeix l'amabilitat del seu soci Gestió Integral de Cementiris Nomber (Altima)

Recull fotogràfic de la sessió
 
   

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix