Notícies

Titular notícies

El Club participa al projecte europeu RAVE

Dilluns 17 Abril 2017

Un nou projecte europeu EMAS on participa el Club


 
El Club EMAS és part d'un consorci que porta actualment a terme un estudi en nom de la Comissió Europea per reforçar el valor afegit d'EMAS, el sistema de gestió i auditoria mediambientals de l'UE.

Entre d'altres actuacions el projecte vol identificar la manera en que es poden posar en valor els sistemes de gestió mediambiental, com l’EMAS o l'ISO 14001, per tal de que tinguin un major nivell de reconeixement en el marc de la legislació ambiental i així estalviar temps a les organitzacions i a les autoritats. Això podria fer-se mitjançant la introducció de mesures de simplificació en el marc de la regulació (avantatges com ara menys inspeccions, taxes reduïdes, processos simplificats per a l’obtenció de permisos, etc.) o simplificar la informació ambiental que s’ha d’aportar a les autoritats.
 

Més, sobre...: RAVE , comissio europea , emas , club emas
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix