Notícies

Titular notícies

Noticia d'interés pels EMAS catalans

Divendres 1 Març 2024

Noticia d'interés pels EMAS catalans

 
 
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, ha aprovat el nou Programa d’inspecció ambiental integrada de Catalunya per a l’any 2024.
Més de 680 establiments amb incidència ambiental potencialment elevada seran objecte d’inspecció aquest any. Aquells que disposen del Sistema de Gestió Ambiental EMAS tindran al seu favor aquesta certificació en el marc de l’avaluació del risc en base al qual es defineix el programa d’inspecció.
A més, el programa tornarà a reduir la categoria del risc avaluada per a aquells establiments EMAS que en les darreres inspeccions hagin acreditat un compliment satisfactori o adequat de l’autorització ambiental; això comporta una reducció de la periodicitat d’inspecció.
 
TOTA LA INFORMACIÓ

Més sobre...: emas , club emas , sostenibilitat , inspeccions
Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix