Notícies

Titular notícies

Vols conèixer Declaracions Ambientals EMAS diferents?

Divendres 3 Abril 2020

Vols conèixer Declaracions Ambientals EMAS diferents?

         
 
Voleu conèixer Declaracions Ambientals EMAS diferents?

Us presentem les de l'Hotel Alimara de Barcelona i la de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, dues organitzacions sòcies del Club EMAS.

Aquestes Declaracions Ambientals han tingut l'assessorament del Club EMAS i s'han dissenyat per tal de trencar definitivament amb les tendències de molts d'aquests documents de ser documentació molt tècnica que arriba poc al públic en general.

Les propostes compleixen amb totes les directius del Reglament EMAS que marca la Comissió Europea però, així mateix, tenen la voluntat de ser molt visuals, amables, fàcils de llegir i d'entendre per tal que la informació de la gestió ambiental d'aquestes dues organitzacions EMAS catalanes arribi a totes les seves parts interessades sense distinció. La utilització de formats com l'audiovisual, les infografies novedoses, els codis QR, entre d'altres, fan més proper el discurs i permet difusionar aquests documents en canals que fins ara els eren de difícil accés. 

No us les perdeu!!

VISUALITZA DECLARACIÓ AMBIENTAL HOTEL ALIMARA DE BARCELONA
VISUALITZA DECLARACIÓ AMBIENTAL AGÈNCIA DE L'HABITATGE DE CATALUNYA

Ets EMAS, i vols adaptar la teva Declaració Ambiental a nous formats? Si és així, posa't en contacte amb el Club info@clubemas.cat 
Descomptes especials pels socis del Club

Si vols formar part del Club EMAS pots veure com ho has de fer en aquest APARTAT. Et beneficiaràs de tots els avantatges de ser soci del Club.
Pots seguir-nos a www.clubemas.cat i també mitjançant les nostres Xarxes socials: TwitterFacebook i Youtube

Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix