Notícies

Titular notícies

Oberta la convocatòria als Premis EMAS Europeus 2015

Dilluns 1 Desembre 2014

#PremisEMASEuropeus2015

La Comissió Europea convoca aquests premis per tal de reconèixer els èxits d'organitzacions EMAS que han destacat per l’adopció de mesures innovadores que hagin millorat significativament el seu comportament ambiental, i que puguin inspirar altres organitzacions a fer el mateix.
Aquesta edició serà molt especial per Barcelona ja que el lliurament d'aquests guardons tindrà lloc en aquesta ciutat al mes de maig del 2015 juntament amb altres esdeveniments com són el 18è Fòrum Europeu d'Ecoinnovació i les reunions dels organismes competents d’EMAS i de l’etiqueta ecològica europea amb els representants dels diferents estats membres de la Unió Europea.

El Club EMAS, juntament amb la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat, van realitzar les gestions per tal de poder portar a Barcelona aquests esdeveniments.

Termini per presentar candidatures a Catalunya: 8 de gener del 2015

Més informació

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix